(16) (17) (18) Bezelye, Koç, Konser

Size hem el yazımı gösterip hem de müthiş bezelye yemeği sırrımı paylaştım hanımlar! Uyduruktan karalamalarımı göstermek istemedim. Yemek not defterimde her şeyi ilkokul çocuğuna anlatır gibi yazıyorum genelde. Bi kaç yıldır yemek yapmaya başladığım için henüz bu işte başlangıç düzeyindeyim, hor görmeyin. İşte benim yazım, tombik harflerden oluşan comic sans'ın yandan yemiş hali :)

 17. gün sorusuna geçebilirim. Burcum Koç, yükselenim Aslan. Aslan yelesi saçlarımı yükselenimden almışım. Annem daha iyi anlar bu burç işlerinden. Ama ona kalsa Keçi burcuyum gerçi de. Vallahi inan tam bilmiyorum burcumun hangi yönlerini almışım. Dışa dönüklük dışındakilerin çok farkında değilim.

İlk gittiğim konser sorulmuş. Sanırım Fanta Gençlik Festivali idi. Beyaz, Sertap Erener ve Emre Aydın üçlüsü olanına gitmiştik annem, kardeşim ve ben. Kuşadası'ndaydı. Ondan önce mi sonra mı tam emin olamadığım bir konser de belediyenin getirdiği Grup Seksendört konseriydi.
Soru tam bugünün sorusuymuş, birazdan da konsere gidiyorum. Yeni Türkü, Jolly Joker'de. Gelin diye söylüyorum saat 10'da başlıyor.

Blogda bahsetmiştim, Redd konserine gittiğim günden. Redd'in sadece tek bir şarkısını bilen bir arkadaşım vardı o gün benimle gelen. Kendisi dünya tatlısı olduğu için tüm şarkıları sular seller gibi bilen beni konserde yalnız bırakmamak için benimle gelmeyi kabul etmişti. Tüm konser boyunca da deli gibi eğleniyormuş imajından ödün vermemişti yine sırf benim için. Şimdi ödeşme zamanı dedi ve bu kez o beni Yeni Türkü konserine götürüyor. Ama ben ondan öndeyim ki, çok şarkısını biliyorum Yeni Türkü'nün. 3 gündür de hızlandırılmış bir müzik listesi programı ile konsere hazırlık yaptım. Sonuçta konser demek avaz avaz bağırarak şarkı söylemek demek. Bir şarkı dahi geri kalmamak lazım.
Bezelye yemeği ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum hanımlar. Şaka şaka, asıl gelin konsere eğlenelim.
Sevgiler,
İlham Kedisi

Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Ah konser cağnım konser çok keyifliydi gercekten :)) şuraya video ekleme işini becerebilsem mini konser yapıcam burda ama ııh cık olmuyo 😐

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar