Bir kaçış planı

Kış bitti! O pek çok sevdiğim kışın bittiğine ilk kez seviniyorum. Çünkü öyle bir kıştı ki bu kez beni de hayatımı da estirdi rüzgarıyla. Zor zamanlardan geçtim. Geç geç bitmedi o zamanlar. Herkesin zor zamanları ile başa çıkmak için kendine özel bir yöntemi vardır. Bu zamana kadar kendiminki neydi işe yarar mıydı falan mıydıları boşverin de bu seferki yöntemimi anlatayım ben size.
Ben bu sefer baş edemedim ve kaçtım. Aynen öyle yaptım. Bu kaçış planı ise bildiklerinize benzemez. Durun biraz başa alayım.
Nisan sevdiğim aylardandır. Malum insan doğduğu ayı severmiş. Ben de eeeh dedim yeter içimi şişirdiğin İstanbul! Ben bu yıl doğum günümü kendimle kutlayacağım. Çünkü nihayet ama nihayet anladım ki insan kendi için yaşayamıyor. Hep başkalarından bekliyor güzel şeyleri. Buna da bi dur demek lazımdı. Ne bekliyorsam kendimden beklemeli ve ne istiyorsam gerçekleştirmeliydim.
Kaçtım ve geldim Batum'a ben de.  Evvet tam şu anda Batum'dan yazmaktayım bu yazıyı da. Kendime doğum günü hediyem yalnız başıma bi şehir keşfi. Belki de daha çok kendimi keşfedeceğim kim bilir. Kaldığım süre boyunca gün raporu yazacağım burdan .Güzel bir gezi yazısı sizleri, renkli ve güzel şehir Batum da beni bekliyor. Bu bir durum güncellemesi olarak kalsın. İlk  gün yazısı yolda :)

Sevgiler,
İlham Kedisi

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar